23 Şubat 2022

Hayat Bizi Yaşar Semra Özdamar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Semra Özdamar
Çevirmen: Semra Özdamar

Hayat Bizi Yaşar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semra Özdamar olan ve Akaşa Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayat Bizi Yaşar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayat Bizi Yaşar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayat Bizi Yaşar TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Bizi Yaşar Yazarı Kimdir ?

Hayat Bizi Yaşar yazarı Semra Özdamar 'dır. Semra Özdamar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayat Bizi Yaşar PDF indir oku

Hayat Bizi Yaşar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akaşa Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayat Bizi Yaşar TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Bizi Yaşar TIKLA PDF İNDİR !
Yayınevimiz, Semra Özdamar'ın daha önce Sessiz Çığlıklar ve Kadırga'da Son Horon isimleriyle yayınlanan iki öykü kitabını bir arada sunmaktan kıvanç duyar. Bugüne dek sinema alanında olduğu gibi, edebiyat alanında da öykü, oyun ve senaryo dallarında çeşitli ödüller kazanan Özdamar'ın ayrıca Sekiz Kadın isimli bir öykü-röportaj ve Yalnız Kadın isimli bir oyun kitabı ve İngilizce'den dilimize kazandırdığı yedi kitap çevirisi bulunuyor.Semra Özdamar, toplumun farklı sınıflarından insanları bir araya getiren, onların arasındaki çelişkileri, ilişkileri ve bu ilişkilerdeki parçalanmışlıkları ortaya koyan, kültür çatışmalarını dile getiren, kimlik arayışlarına yer veren öykülerinde sağlam bir kurgu, sinematografik bir anlatım, özgün bir üslûp sergiliyor. Ama çok daha önemlisi, yazar çarpıcı bir dil, olağanüstü bir gözlem gücü ve duyarlılıkla anlattığı esinlenme, kavrama, uyanma, hatta aydınlanma anlarında, insan doğasının, giderek de yaşamın özünü yakalamaya çalışıyor ve gerçekten farklı bir bakış açısı ve ileri bir anlayış sunuyor.Yayınevimiz, Özdamar'ın öykülerinin Türk öykücülüğündeki zirvelerden birini oluşturduğuna içtenlikle inanmaktadır.



Sayfa Sayısı: 223

Baskı Yılı: 1995


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akaşa Yayın Hayat Bizi Yaşar TIKLA PDF İNDİR !Hayat Bizi Yaşar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayat Bizi Yaşar, Semra Özdamar

Yorum Gönder