23 Şubat 2022

Baykuşun Günü Leonardo Sciascia Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Leonardo Sciascia
Çevirmen: Martin Wagner

Baykuşun Günü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leonardo Sciascia olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Baykuşun Günü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baykuşun Günü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baykuşun Günü TIKLA PDF İNDİR !

Baykuşun Günü Yazarı Kimdir ?

Baykuşun Günü yazarı Leonardo Sciascia 'dır. Leonardo Sciascia yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Baykuşun Günü PDF indir oku

Baykuşun Günü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baykuşun Günü TIKLA PDF İNDİR !

Baykuşun Günü TIKLA PDF İNDİR !
Yüzbaşıya göre, bütün bunlar, Sicilyalıların bilincinde ailenin halen tek yaşayan kurum oluşundan kaynaklanıyordu; ama bu canlılık duygusal ve doğal bir birleşmeden çok, dramatik, yasal bir anlaşma gibiydi. Aile, Sicilya'nın devletidir. Bizim için devlet olan kurum onun anlayışının dışında kalır; Sicilyalı için devlet, zorla gerçekleştirilmiş olaylardan oluşan bir birlik ve vergiyi, askerliği, savaşı, jandarmaları icat eden kurumdur. Aile kurumunda, Sicilyalı, kendi doğal ve trajik yalnızlığını aşarak, aldatmacalı bir anlaşma ile kurulmuş bir evliliğe ve beraber yaşama uyar. Aile ile devlet arasındaki sınırı aşmayı ondan istemek güç olacakır. Devlet kavramından hoşlanacak veya iktidara gelerek hükümeti idare edecektir; ama yine de yaşantısının son ve kesin şekli aile olacaktır ki, zafer yolu yalnızlığa giden en kısa yolu sağlayacaktır ona.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 123

Baskı Yılı: 1994


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Baykuşun Günü TIKLA PDF İNDİR !Baykuşun Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Baykuşun Günü, Leonardo Sciascia

Yorum Gönder