3 Şubat 2022

Ayak İzlerinde Adımlar Julio Cortazar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Julio Cortazar
Çevirmen: Süleyman Doğru

Ayak İzlerinde Adımlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Julio Cortazar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayak İzlerinde Adımlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ayak İzlerinde Adımlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayak İzlerinde Adımlar TIKLA PDF İNDİR !

Ayak İzlerinde Adımlar Yazarı Kimdir ?

Ayak İzlerinde Adımlar yazarı Julio Cortazar 'dır. Julio Cortazar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ayak İzlerinde Adımlar PDF indir oku

Ayak İzlerinde Adımlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayak İzlerinde Adımlar TIKLA PDF İNDİR !

Ayak İzlerinde Adımlar TIKLA PDF İNDİR !

Pencere çerçevesinin üst kısmında bir damlacık beliriyor, onu bin sönük ışıltıya bölen gökyüzüne doğru titreşiyor, sonra büyüyor ve sendeliyor, düştü düşecek, ama düşmüyor, henüz düşmüyor. Bütün tırnaklarıyla oraya tutunuyor, düşmek istemiyor ve bir yandan göbeği büyürken dişlerini oraya geçirdiği görülüyor, o artık görkemli bir şekilde sarkan koca bir damla, derken birden, şıp ve işte düşüyor, parçalanıyor ve sonrası, hiçlik, mermerin üzerinde bir kayganlık.

Julio Cortázar'ın öykü külliyatının bu ikinci cildi,Kronopların ve Meşhurların Hikâyeleri(1962),Bütün Ateşler Ateş(1966),Son Raunt(1969),Sekizyüzlü(1974),Orada Dolaşan Biri(1977) kitaplarının bir araya gelmesiyle oluştu.

Ayak İzlerinde Adımlar'daki deneysel hikâyelerin, mikro anlatıların, gerçeküstü evrenlerin hepsi, Cortázar efsanesinin birer izdüşümü.

(Tanıtım Bülteninden)

Ayak İzlerinde Adımlar TIKLA PDF İNDİR !

04.06.2020

teşekkürler

çok hızlı kargo. teşekkürler.

Ayak İzlerinde Adımlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ayak İzlerinde Adımlar, Julio Cortazar

Yorum Gönder