3 Şubat 2022

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar Deniz Karanfil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Deniz Karanfil
Çevirmen: Deniz Karanfil

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Karanfil olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar TIKLA PDF İNDİR !

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar Yazarı Kimdir ?

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar yazarı Deniz Karanfil 'dır. Deniz Karanfil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar PDF indir oku

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar TIKLA PDF İNDİR !

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Ve birden bulut, bir kurşun külçesi rengini ve ağırlığını aldı düşüp kaldı ahırın ortasına boğuk bir sesle. Adamcağız ahırın ortasında bulutun ve oğlunun arasında kalakaldı. Açtı ahırın kapısını boğulmamak için, ayın ışığı aralık kapıdan sokuldu içeri. Çocuk ancak görmüş geçirmiş bir adamda görülebilecek bir vakarla çıktı ahırdan. İçeriden bir urgan aldı, yerde yatan bulutun ölüsünü hayvan pisliklerini temizlemek için yapılan kanaldan sürüyüp çıkardı evin önüne...

Salyangozlar, Sandalyeler, Bulutlar, Deniz Karanfil'in ilk öykü kitabı… Cümlelerinin içerdiği şiiri hemen fark edeceksiniz. Karanfil'in öykü dünyası o şiirin atmosferinden, dünyamızın bir kenara itilmiş kadim masalından geliyor. Yaşamlarını ancak düşlerin yardımıyla katlanılır kılan insanların, gri toz bulutunun içinde kendi rengini arayan filizlerin öyküleri var bu kitapta…

Editör : Faruk Duman

Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar TIKLA PDF İNDİR !Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Salyangozlar Sandalyeler Bulutlar, Deniz Karanfil

Yorum Gönder