11 Şubat 2022

At Sancısı Elvan Kaya Aksarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Elvan Kaya Aksarı
Çevirmen: Elvan Kaya Aksarı

At Sancısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elvan Kaya Aksarı olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık At Sancısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. At Sancısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
At Sancısı TIKLA PDF İNDİR !

At Sancısı Yazarı Kimdir ?

At Sancısı yazarı Elvan Kaya Aksarı 'dır. Elvan Kaya Aksarı yazdığı bu eserle Everest Yayınları İlk Roman Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

At Sancısı PDF indir oku

At Sancısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
At Sancısı TIKLA PDF İNDİR !

At Sancısı TIKLA PDF İNDİR !

At Sancısı, Kadıköy'den Karaköy'e, Beyoğlu'ndan Beyazıt'a dokunan; Demokrat Parti iktidarında yükselişe geçen motorlu taşıtların ve mekanik taşımacılığın karşısında gerileyen atlı arabacılığın seyrüseferini anlatan bir ilk roman.

Elvan Kaya Aksarı, kadim kelimeleri kullanmaktaki maharetiyle anlamı daha da zenginleştiren ve toplumsal bir olaya değinmesiyle cesur, özgün ve çetin bir işe girişiyor, hatta yüz yıl önce yazılmış klasik romanların rüzgârını estiriyor…

Romanda birçok yan karakter arzıendam etse de iki farklı cephenin öncüleri olarak devletin yetiştirdiği ve bir makama getirdiği Barış Bey'i ve handiyse atların emzirdiği, at menkıbeleriyle büyüyen Süleyman'ı görürüz. Romanın ismiyle akıbeti her bakımdan irtibatlıdır. Atlardaki bir türlü anlaşılamayan sancı, aslında bir çağ ağıdıdır. Atlar artık aceleyle kurtulmamız gereken eski bir sancıdır. Romanın başından beri beklenen ve muştu olarak görünen yağmur, atların sancısı dindiğinde başlar. İnkılap muhalifi atlar vurulmuştur.

Keyif almamanı anlayabilirim, insan fırsat vermediği şeyin yabancısıdır. Bak bu şehrin ayakları sürekli denize değer de yine de balıktan, bilmem kaç çeşit deniz mahsulünden habersizdir. Yosun kokusunu, balık kokusunu iyi bilir buraların insanı ama iş balığın ismine cismine gelince acemidir. Kaç çeşit balık çıkar, ne zaman hangi deniz mahsulü yenilir, bilmediği gibi merak da etmez. Denize nazır kurulup da böyle karaya saplanan başka bir şehir sanırım yoktur. Senin aran nasıldır balıklarla?

(Tanıtım Bülteninden)

At Sancısı TIKLA PDF İNDİR !

22.12.2019

Kalemi çok sağlam

Bu adam boş bir duvarı anlatsa yine okunur


12.11.2019

ilginç ve fantastik

fayton sahibi Süleyman ve devletin gücünü kullanıp zülüm yapan Barış'ın ilginç hikayesi. Akıcı ve güzel üslübu kitabı bir çırpıda bitirmenizi sağlıyor ve kitap bu yılın everest Roman Ödülü yarışmasının birincisi...

At Sancısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, At Sancısı, Elvan Kaya Aksarı

Yorum Gönder