11 Şubat 2022

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,48 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Halid Ziya Uşaklıgil

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler Yazarı Kimdir ?

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler PDF indir oku

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Halid Ziya'ya kadar, romancı muhayyilesiyle doğmuş tek muharririmiz yoktur. Hepsi roman veya hikaye yazmaya hevesli insanlardır.

Ahmet Hamdi Tanpınar

Mai ve SiyahveAşk-ı Memnugibi başyapıtların yazarı Halid Ziya Uşaklıgil'in öyküleri de romanları kadar önemli. Yazar, öykülerinde Osmanlı'dan cumhuriyete uzanan süreçte değişen sosyal hayat üzerine gözlemlerini ve kendi hatıralarını çarpıcı tespitlerle bezeyerek aktarıyor.

Halid Ziya'nın erkek karakterlerinin merkeze alındığı öykülerinin bir kısmıSaklanan Düşman'da bir araya geldi. Aşık erkekler, takıntılı erkekler, bekâr erkekler, sanatçı erkekler, kıskanç erkekler, erkek kardeşler… Toplumun farklı kesimlerinden, farklı yaşlardan onlarca karakterin birbirinden farklı hikayeleri.

Yedi öykü kitabından derlenen bu on dokuz öykü, erkeklik meselesini bu defa edebiyatımızın en büyük yazarlarından birinin, Halid Ziya'nın kaleminden okumamızı sağlayacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Saklanan Düşman-Erkeklere Dair Öyküler, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder