2 Şubat 2022

Aşk Öyküleri Derya Öztürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,25 TL
Yazarı: Derya Öztürk
Çevirmen: Derya Öztürk

Aşk Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Derya Öztürk olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Aşk Öyküleri yazarı Derya Öztürk 'dır. Derya Öztürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşk Öyküleri PDF indir oku

Aşk Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

İnsan yeryüzüne geldiğinden bu yana yüreği hep onunla, onun için çarpmıştır. Herkes ona kavuşmanın, onunla yaşamanın peşinde olmuştur. Onun adına şarkılar söylenmiş, şiirler ve romanlar yazılmıştır. Onun uğruna savaşılmış ve gerektiğinde can verilmiştir.

Hayatta tutmuştur bizi. Kimi zaman bizi mutlu etmiş, kimi zaman da dipsiz kuyulara atıp acılar çektirmiştir. Ancak yine de ondan vaz geçmemişiz. İşte her şeye rağmen bizi biz yapan şey "Aşk" tır.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Aşk Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşk Öyküleri, Derya Öztürk

Yorum Gönder