2 Şubat 2022

Ruh ve Ölüm Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,6 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Ruh ve Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruh ve Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruh ve Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruh ve Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Ruh ve Ölüm Yazarı Kimdir ?

Ruh ve Ölüm yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ruh ve Ölüm PDF indir oku

Ruh ve Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruh ve Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Ruh ve Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

İnsan, diğer canlılar gibi ölüme muhaliftir. Bereket versin ki, akıl süzgecinden geçirdikten sonra bir karar vererek bu muhalefetini değiştirebilir. Hatta bu değişimi "zorlamayla gerçekleşen bir uzlaşma" şeklinde değil, kendi isteğiyle "rıza" göstererek değiştirmeye gücü yeter.

Bu kitap, Tolstoy'un felsefe külliyatından, ruh ve ölüm üzerine derinlemesine düşünülmüş ve söylenmiş hikmetli fikirler içermektedir. Varoluşu yeniden sorgulatan bu yıllanmış fakat her dem taze sözlerin hâlâ muhatabını etkileyebilmesi, ruh ve ölümün, hiçbir zaman gizemini kaybetmemiş olmasındandır. "Bu imzasız sözlerin en iyileri benim şahsıma değil cihanın büyük dâhilerine aittir," diyen Tolstoy'un mütevazı ruhuyla sizi baş başa bırakıyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Ruh ve Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Ruh ve Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ruh ve Ölüm, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder