2 Şubat 2022

Hayalet Duvar Sarah Moss Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Sarah Moss
Çevirmen: Merve Sevtap Ilgın

Hayalet Duvar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarah Moss olan ve Kafka Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayalet Duvar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayalet Duvar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayalet Duvar TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Duvar Yazarı Kimdir ?

Hayalet Duvar yazarı Sarah Moss 'dır. Sarah Moss yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Hayalet Duvar PDF indir oku

Hayalet Duvar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafka Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayalet Duvar TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Duvar TIKLA PDF İNDİR !

Moss'un çağımızın en iyi romancılarından biri olduğunun kanıtı… Baş döndürücü bir karışım; yaratıcı, zekice ve özgün.
The Independent
Işık insanı kör eder; ateşin başında toplandığınızda çoğu şeyi ıskalarsınız.
İngiltere'nin kuzeyinde, şehir keşmekeşinden uzak ama medeniyetin kıyısındaki ormanlık Northumberland'da yaz aylarının ortasıdır. On yedi yaşındaki Silvie, annesi ve babasıyla birlikte bir arkeoloji profesörünün, bölgenin karanlık tarihindeki kurban törenlerini incelemek üzere öğrencileriyle kurduğu kampa katılır. Yalnızca Demir Çağı'nın sunduğu imkânlarla yaşayarak ilkel yaşamı tecrübe ettikleri bu kampta Silvie profesörün öğrencileriyle birlikte yepyeni özgürlükleri keşfederken baskıcı babasıyla ilişkileri günbegün bozulur ve geçmişin ürkütücü ayinleri hayatlarına nüfuz etmeye başlar.Sarah Moss, hem efsanevi ve tarihsel hem de çarpıcı derecede güncel bu romanıyla, okurlara atalarımızın "ilkel aklı"ndan ne kadar uzağa gidebildiğimizi sorgulatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayalet Duvar TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2019

Denemeniz lazım

Bence okunmadı gereken, hayata farklı bir bakış açısı ile bakmamızı sağlayan bir kitap.

Hayalet Duvar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Hayalet Duvar, Sarah Moss

Yorum Gönder