11 Şubat 2022

Antikacı Bahadır Yenişehirlioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Bahadır Yenişehirlioğlu
Çevirmen: Bahadır Yenişehirlioğlu

Antikacı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahadır Yenişehirlioğlu olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Antikacı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Antikacı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Antikacı TIKLA PDF İNDİR !

Antikacı Yazarı Kimdir ?

Antikacı yazarı Bahadır Yenişehirlioğlu 'dır. Bahadır Yenişehirlioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Antikacı PDF indir oku

Antikacı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Antikacı TIKLA PDF İNDİR !

Antikacı TIKLA PDF İNDİR !

Romanları ve oyunculuğu ile Türkiye'de ve dünyada büyük ilgiyle takip edilen Bahadır Yenişehirlioğlu bu kez şaşırtıcı bir romanla çıkıyor okurlarının karşısına.

Her şeyi geride bırakıp çekip gitmek kolay mı? Kurmak için yıllarca uğraştığı düzeninden bir çırpıda vazgeçebilir mi insan? Geride bıraktıkların ne olacak? Sorumluluklarını ne yapacaksın? Gözünün içine muhabbetle bakanlar ne yapacak sensiz?
Peki ya hayallerin? Gerçekten yaşadığın hayatı istiyor musun? Bu kısacık ömrünü başkalarının istediği gibi mi sürdüreceksin? Benliğini bulmak için hiç mi uğraşmayacaksın? Gidebilirsen eğer, gittiğin yerde seni neler bekler? Gidemezsen kimdir aslında bunun sorumlusu?

Üsküdar'ın sırtlarından İstanbul'u sessizce izleyen o ev, içinde Antikacı Cemil Bey'in hikâyesiyle birlikte neler barındırır?

(Tanıtım Bülteninden)

Antikacı TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2020

Bildiğimiz ama hatırlamamız gereken noktaları öyle güzel hatırlatıyor ki..

Yazar'ın son kitabı. Benim ise okumaya başladığım ilk kitabı. Antikacı verdiği tavsiyeleriyle de içeriğinde işlenen romanı ile de  güzel bir kitap olmuş.

Antikacı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Antikacı, Bahadır Yenişehirlioğlu

Yorum Gönder