11 Şubat 2022

Başkalarına Aşık Kadınlar Hjalmar Söderberg Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Hjalmar Söderberg
Çevirmen: Nil Tuna

Başkalarına Aşık Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hjalmar Söderberg olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başkalarına Aşık Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başkalarına Aşık Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başkalarına Aşık Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Başkalarına Aşık Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Başkalarına Aşık Kadınlar yazarı Hjalmar Söderberg 'dır. Hjalmar Söderberg yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Başkalarına Aşık Kadınlar PDF indir oku

Başkalarına Aşık Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başkalarına Aşık Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Başkalarına Aşık Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Başkalarına Aşık Kadınlar'da, Hjalmar Söderberg 1900'lü yılların başlarında İsveçli bireylerin mesleki etik ile toplumsal ahlak çatışmasını tıp doktoru Glas'ın günlüğü aracılığıyla aktarıyor. Mesleği nedeniyle şaşırmayacağımız naifliğinin yanı sıra karşısındaki kimi insanları önyargısıyla değerlendirecek kadar kibirli bir insandır Dr Glas. Başkalarına Âşık Kadınlar Türkiye'de pek bilinmeyen bir yazarın ustaca kaleminden çıkmış, kusursuz bir toplum eleştirisi örneği.

(Tanıtım Bülteninden)

Başkalarına Aşık Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !Başkalarına Aşık Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Başkalarına Aşık Kadınlar, Hjalmar Söderberg

Yorum Gönder