11 Şubat 2022

Gölegede Açan Çicekler Gevher Bayındır Aladağ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,4 TL
Yazarı: Gevher Bayındır Aladağ
Çevirmen: Gevher Bayındır Aladağ

Gölegede Açan Çicekler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gevher Bayındır Aladağ olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölegede Açan Çicekler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölegede Açan Çicekler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölegede Açan Çicekler TIKLA PDF İNDİR !

Gölegede Açan Çicekler Yazarı Kimdir ?

Gölegede Açan Çicekler yazarı Gevher Bayındır Aladağ 'dır. Gevher Bayındır Aladağ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gölegede Açan Çicekler PDF indir oku

Gölegede Açan Çicekler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölegede Açan Çicekler TIKLA PDF İNDİR !

Gölegede Açan Çicekler TIKLA PDF İNDİR !

Toplumumuzda ve dünyada kadın olmak gerçekten talihsizliktir. Cumhuriyetle bazı haklara kavuşulsa dahi erkek egemen toplumlarda zihniyeti, yargıları yıkmak zordur. Yöneten, yargılayan, yasa koyan çoğunluktadır. Yıllarca aynı ailenin erkeklerine eğitim hak görülmüş ama kadın yeterince annelik eğitimi almadan anne adayı olmuştur. Zaman zaman ezilmişlik, eğitimsizlik, çaresizlik yüzünden hakkını aramayı bile son çare olarak şiddette bulmuştur. Çocuk yuvasına terkedilen, kimsesiz Aslı öğretmen olarak Doğu'da bir ilçeye atanır ve aşık olur. İlk kez bir aileye sahip olmanın sarhoşluğunu yaşarken kan davası nedeniyle eşi öldürülür. Bilinçsizce intikam almaya yemin eder ve alır. Artık hapishanededir. Orada onlarca kadın suçlunun arasında, onlarca dramatik hikaye dinler. Okuma kursu açar ve bir kadının fikir vermesiyle onların hikayelerini kaleme alır Pişmandır ve "KADIN NEDEN CİNAYET İŞLER" konusuna odaklanır. Nedenlerin çaresizlik, güvensizlik, namus olduğunu ve suçluların gerçekten yeterince cezalandırılmadığı düşüncesinin onları bu yola ittiğini görür. Hapishanede aşk onu yeniden bulacak, mutlu olabilecek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Gölegede Açan Çicekler TIKLA PDF İNDİR !Gölegede Açan Çicekler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gölegede Açan Çicekler, Gevher Bayındır Aladağ

Yorum Gönder