22 Şubat 2022

An Türker Ünlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Türker Ünlü
Çevirmen: Türker Ünlü

An indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Türker Ünlü olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık An eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. An ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
An TIKLA PDF İNDİR !

An Yazarı Kimdir ?

An yazarı Türker Ünlü 'dır. Türker Ünlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

An PDF indir oku

An indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
An TIKLA PDF İNDİR !

An TIKLA PDF İNDİR !

"Spermden cenine, ceninden bedene nasıl geldiğini bilmeyen herkesin ortak noktasıdır arayış. Hayatın anlamını arar kimi. Neden yaşadığını sorgular biri. Neden benim başıma geldi, dediğimiz tüm olaylar ve yaptığımız tüm planlar, olması gerektiği için oldu ve olmaya devam edecek. Başarılı olmak üzerinde çok durma... Benim başarı dediğim senin saçmalığındır. Bir sanat eserine baktığında herkes farklı hisler ile inceler verilen emeği. Bize bahşedilmiş en güzel özellik unutmak. Düşünmemeyi, düşüneceğin zamanlar için An var."

(Tanıtım Bülteninden)

An TIKLA PDF İNDİR !An TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, An, Türker Ünlü

Yorum Gönder