22 Şubat 2022

Hudayinabit Süleyman Çobanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Süleyman Çobanoğlu
Çevirmen: Süleyman Çobanoğlu

Hudayinabit indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Süleyman Çobanoğlu olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 149 sayfalık Hudayinabit eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hudayinabit ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hudayinabit TIKLA PDF İNDİR !

Hudayinabit Yazarı Kimdir ?

Hudayinabit yazarı Süleyman Çobanoğlu 'dır. Süleyman Çobanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Hudayinabit PDF indir oku

Hudayinabit indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 149 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hudayinabit TIKLA PDF İNDİR !

Hudayinabit TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman Çobanoğlu, ilk kitabı Şiirler Çağla (1995) ile hem yoğun tartışmalara yol açmış hem de takındığı şiirsel tutumu sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda merak uyandırmıştı. 14 yıl sonra, 2009'da gelen Hudayinabit, hem bu spekülasyonlara esaslı bir cevap verdi, hem de şairinin Türk Şiiri'nde açtığı alanı genişletip pekiştirdi.

Hudayinabit, özü itibarıyla çağdaş Türk Şiiri'nin ilk dönemine bir saygı ifadesidir: Şair, Türkçe konusunda duyarlı ve kıskanç, yazdığı ve yayınladığı her bir dizeye karşı titiz ve sorumlu o büyük şairler kuşağına Hudayinabit ile bir yankı vermeyi amaçladı. Döneminde çoğu ilk kez yayınlanmış şiirlerden oluşan bu hacimli kitap, işte bu çabanın ürünüydü.

Öte yandan Hudayinabit, ya şairinin kaprisli bilinçaltı sayıklamalarına ya ideolojik homurdanmalara ya da bağıra çağıra iman tazelemelere hapsedilmeye çalışılan Türk Şiiri'ne bir soluk aldırma girişimi, Türk Şiiri'ni yeniden Türk Aşkı'na çağıran bir mektup oldu.

Hudayinabit, yeni şiirimizin en önemli kitaplarından biri. Çobanoğlu'nun Şiirler Çağla'dan (1995) Tamgalar'a (2019) uzanan yolculuğu için bir köprü.

Ve elbette, Büyük Türk Şiiri'nin görkemli varlığına yaraşır bir övgü.

(Tanıtım Bülteninden)

Hudayinabit TIKLA PDF İNDİR !Hudayinabit TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Hudayinabit, Süleyman Çobanoğlu

Yorum Gönder