22 Şubat 2022

Yaşamdan Yansılar Burak Mertler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Burak Mertler
Çevirmen: Burak Mertler

Yaşamdan Yansılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burak Mertler olan ve Favori Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Yaşamdan Yansılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamdan Yansılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamdan Yansılar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamdan Yansılar Yazarı Kimdir ?

Yaşamdan Yansılar yazarı Burak Mertler 'dır. Burak Mertler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaşamdan Yansılar PDF indir oku

Yaşamdan Yansılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Favori Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamdan Yansılar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamdan Yansılar TIKLA PDF İNDİR !

Serim Hece'nin mektubunu postaya verdikten sonra bir sebepten yetişemediği trenin, yolcumuzun o pek maceralı yolculuğu yaptığı tren olması nasıl bir tesadüftür bizim için? Oysaki Hece trene binebilseydi; kim bilir, belki de devlet görevlisi restoranda yolcumuzla konuşurken, o sırada arkasındaki boş masada Hece oturuyor olacaktı. Bilemeyiz, evet.

Tıpkı elimizde bulunan, bitmiş olduğunu varsaydığımız bu kitabın gerçekten bitip, bitmediğini bilemeyeceğimiz gibi. Evet, bilemeyiz…

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşamdan Yansılar TIKLA PDF İNDİR !Yaşamdan Yansılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaşamdan Yansılar, Burak Mertler

Yorum Gönder