6 Şubat 2022

Allahın Askerleri Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Allahın Askerleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Allahın Askerleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Allahın Askerleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Allahın Askerleri TIKLA PDF İNDİR !

Allahın Askerleri Yazarı Kimdir ?

Allahın Askerleri yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Allahın Askerleri PDF indir oku

Allahın Askerleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Allahın Askerleri TIKLA PDF İNDİR !

Allahın Askerleri TIKLA PDF İNDİR !
Yaşar Kemal İstanbul'un çeşitli semtlerinde çocuklar arasında dolaşarak onların hikayelerini anlatır. Küçük yaştaki bu çocuklar, sokaklarda yatıp kalkıyor olmalarına, kimsesizliklerine, hor görülmelerine, açlığa rağmen hala hayatta, hala insan kalmışlardır. Allahın Askerleriyle yapılan röportaj zengin bir dille hüzünlü bir hikayeye dönüşür.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 179

Baskı Yılı: 1978


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Allahın Askerleri TIKLA PDF İNDİR !Allahın Askerleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Allahın Askerleri, Yaşar Kemal

Yorum Gönder