1 Ocak 2022

Yalan Oyunu Ruth Ware Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,35 TL
Yazarı: Ruth Ware
Çevirmen: Ruth Ware

Yalan Oyunu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ruth Ware olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalan Oyunu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalan Oyunu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalan Oyunu TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Oyunu Yazarı Kimdir ?

Yalan Oyunu yazarı Ruth Ware 'dır. Ruth Ware yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Yalan Oyunu PDF indir oku

Yalan Oyunu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalan Oyunu TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Oyunu TIKLA PDF İNDİR !

"Gizemler bitmiyor… Son sayfaya kadar! Elimden bırakamadım bu kitabı!"
- Reese Witherspoon -

"10 Numaralı Kamara'nın yazarından gerilim dolu bir roman daha."
- People -

"Big Little Lies'ı özleyenler… En yakınınıza bile güvenip güvenemeyeceğinizi soran bu psikolojik gerilim romanını kaçırmayın."
- Cosmopolitan -


Cennet gibi bir kasabada, Salten'da güzel bir haziran sabahı köpeğini yürüyüşe çıkaran bir kadın. Menzil'de, o güzel nehir kıyısında insan hayatta olduğunu daha iyi hissediyor. Derin bir nefes al, ver. Sonra kadın, köpeğinin ağzında bir şey görüyor. Dehşet gösteriyor yine kendini. Kemik bu, bir insan kemiği…
Ertesi gün, Londra ve etrafındaki üç kadının, Fatima, Thea ve Isa'nın telefonuna aynı kısa mesaj geliyor. Korkuyla bekledikleri, hiç görmeyeceklerini umdukları bir cümle. Bir zamanlar aralarından su sızmayan arkadaş gruplarının dördüncüsü Kate'in yazdığı üç kelime…
"Size ihtiyacım var."

Bu dörtlünün bitirmeleri gereken bir oyun var. Çevrelerindekileri ne kadar iyi ikna edebildiklerini sınadıkları, büyük yalanlardan ibaret bir oyun.

10 Numaralı Kamara ile Kapkaranlık Ormanda'nınNew York Timesçoksatan yazarı, çağımızın Agatha Christie'si Ruth Ware'den, arkadaşlık, yalan ve tehlikeli oyunlarla örülü, düğüm düğüm açılan, tüyler ürpertici bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Yalan Oyunu TIKLA PDF İNDİR !Yalan Oyunu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Yalan Oyunu, Ruth Ware

Yorum Gönder