1 Ocak 2022

Tuhafiye Haydar Ergülen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Haydar Ergülen
Çevirmen: Haydar Ergülen

Tuhafiye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haydar Ergülen olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuhafiye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuhafiye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuhafiye TIKLA PDF İNDİR !

Tuhafiye Yazarı Kimdir ?

Tuhafiye yazarı Haydar Ergülen 'dır. Haydar Ergülen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tuhafiye PDF indir oku

Tuhafiye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuhafiye TIKLA PDF İNDİR !

Tuhafiye TIKLA PDF İNDİR !

Ölümlerin ağırlığı, doğumların şenliği, çocukluğun şairliği, şiirin çocukluğu...

Şair Haydar Ergülen, geçmişin gül bahçelerinden geleceğin nar bahçelerine doğru yürürken, günlerin getirdiği ve götürdüğü duygular arasında düşlediklerini bir araya getiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Tuhafiye TIKLA PDF İNDİR !

13.10.2019

Bir Haydar Ergülen Klasiği

Bu kitapta yer alan denemelerinde, şiirleri gibi Haydar Ergülen'in yaşama bakışını yansıtıyor. İdealinden ve ideolojisinden taviz vermeyen yazar, bu deneme kitabında da değişik konular için ayrı başlıklar altında oluşturduğu bölümlerde toplumu, arkadaşlığı, sevgiyi, aşkı, hatıraları ve tabiki Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu akıcı bille irdeliyor.

Tuhafiye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tuhafiye, Haydar Ergülen

Yorum Gönder