1 Ocak 2022

Petros Amca ve Goldbach Sanısı Apostolos Doxiadis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Apostolos Doxiadis
Çevirmen: Apostolos Doxiadis

Petros Amca ve Goldbach Sanısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Apostolos Doxiadis olan ve The Roman yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Petros Amca ve Goldbach Sanısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Petros Amca ve Goldbach Sanısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Petros Amca ve Goldbach Sanısı TIKLA PDF İNDİR !

Petros Amca ve Goldbach Sanısı Yazarı Kimdir ?

Petros Amca ve Goldbach Sanısı yazarı Apostolos Doxiadis 'dır. Apostolos Doxiadis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Petros Amca ve Goldbach Sanısı PDF indir oku

Petros Amca ve Goldbach Sanısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. The Roman yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Petros Amca ve Goldbach Sanısı TIKLA PDF İNDİR !

Petros Amca ve Goldbach Sanısı TIKLA PDF İNDİR !

Eleştirmenlerin hayranlığını kazanan bu uluslararası çok satan kitapta, matematik dehası PetrosPapachristos'un ömrünün büyük bir kısmını matematik alanında karşılaşılmış en büyük zorluklardan birine, GoldbachSanısı'na adadığını göreceksiniz. Kolay görünen bu aldatıcı sanıya göre; 2'den büyük her çift sayı, iki asal sayının toplamına eşittir. Bu sanıyı ispatlama amacıyla yanıp tutuşan matematikçinin hayatta başka bir amacı kalmamıştır.

Zaman içinde, genç ve azimli yeğeni dışında ailesindeki herkes ona sırtını dönmüştür. Hikâyenin kahraman anlatıcısı olan bu genç adam; aralarında G.H. Hardy, Hint dehası SrinivasaRamanujan ve genç bir Kurt Gödel bulunan muhteşem tarihi kişilikler eşliğinde Petros Amca'nın sırlarla dolu çarpıcı geçmişini aydınlığa kavuşturmayı amaçlamaktadır. Bu sırada birbirini tanımaya başlayan amca ile yeğen arasında bir bağ kurulur. Bunun sonucunda kendilerini, akıl sağlıklarını tehlikeye atabilecek türden matematiksel bir takıntının pençesinde bulurlar.

(Tanıtım Bülteninden)

Petros Amca ve Goldbach Sanısı TIKLA PDF İNDİR !

11.01.2020

Ufuk açıyor!

Yalnızca matematikçilere değil; bireyin içsel devinimlerini de irdelediğinden herkese hitap ediyor. Inception filmi gibi sonunun gerçek mi hayal mi olduğu muğlak kalmış. Mutlaka okunmalı.

Petros Amca ve Goldbach Sanısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Petros Amca ve Goldbach Sanısı, Apostolos Doxiadis

Yorum Gönder