1 Ocak 2022

Büyük Hesaplaşma Semih Çetin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Semih Çetin
Çevirmen: Semih Çetin

Büyük Hesaplaşma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semih Çetin olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Hesaplaşma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Hesaplaşma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Hesaplaşma TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Hesaplaşma Yazarı Kimdir ?

Büyük Hesaplaşma yazarı Semih Çetin 'dır. Semih Çetin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Büyük Hesaplaşma PDF indir oku

Büyük Hesaplaşma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Hesaplaşma TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Hesaplaşma TIKLA PDF İNDİR !

Tarihin dayanılmaz acılara ve büyük bir ihanete tanıklık ettiği, dostlukların paramparça, yaşamların darmadağın olduğu yılları anlatan bir yakın tarih romanı Büyük Hesaplaşma...

Deniz Lisesi'nde okudukları günlerden beri birbirine kardeşçe bağlı üç askerin yolları, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimi süreciyle hayli düşündürücü ve sarsıcı şekilde ayrılır.Vatan hainliği suçlamasıyla büyük bir kumpasın kurbanı olarak Hasdal Cezaevi'nde yatan bir avuç asker, beklenmedik bir kaynaktan istihbaratını aldıkları darbe girişimini önlemek için cezaevinden firar etmeye kalkışır. Böylece İstanbul'dan başlayıp Doğu Akdeniz'de Suriye, Kıbrıs ve İsrail'e uzanan bir hesaplaşma sürecinin fitili de ateşlenmiş olur.Bu süreçte ortaya çıkan bazı sırlar, yakın dostların, ayrılmaz arkadaşların ve mutlu aile bireylerinin çatışmasını ve sonuçta kendileriyle hesaplaşmasını da kaçınılmaz kılacaktır.Emekli Tümamiral Semih Çetin'in kaleme aldığı Büyük Hesaplaşma sürükleyici kurgusu, yalın ve güçlü anlatımıyla olduğu kadar, yakın tarihin karanlık noktalarına da ışık tutması açısından hem bir dönemin hafızası hem de lezzetli bir roman olarak eşsiz bir okuma serüveni vaat ediyor okura.

(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Hesaplaşma TIKLA PDF İNDİR !Büyük Hesaplaşma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Büyük Hesaplaşma, Semih Çetin

Yorum Gönder