23 Ocak 2022

Son Sultan Abdülhamid Şefik Onat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,6 TL
Yazarı: Şefik Onat
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Son Sultan Abdülhamid indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şefik Onat olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Sultan Abdülhamid eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Sultan Abdülhamid ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Sultan Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Son Sultan Abdülhamid Yazarı Kimdir ?

Son Sultan Abdülhamid yazarı Şefik Onat 'dır. Şefik Onat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Son Sultan Abdülhamid PDF indir oku

Son Sultan Abdülhamid indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Sultan Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Son Sultan Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Konumuz Sultan II. Abdülhamid.


Son yıllarını Beylerbeyi Sarayına hapsedilmiş olarak geçiren ve yaşamı orada noktalanan Osmanlının 34. padişahı. Kurgumuz ise o sürede kendi kendine bir vicdan muhasebesi yapmış olabileceği. Pek çok kimsenin, birbirine zıt iki farklı kişilik taşıdığına inandığı ve sizin de katıldığınızı umduğumuz görüşten hareketle, öngördüğünüz vicdan muhasebesini bu iki kişilik karşı karşıya gelerek yapabilir diye düşünürsünüz. Alırsınız keskin bir kılıcı elinize, koca bir karpuzu ortadan bölercesine dimdik indirir, iki kişi elde edersiniz. Görüşleri zaman zaman buluşabilse de genellikle birbirine ters düşen, çatışan, biri ak derken öbürü kara diyen,yetenekleri ve zaafları farklı alanlarda ortaya dökülen iki kişi: Abdül ve Hamid!



(Tanıtım Bülteninden)



Son Sultan Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !Son Sultan Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Son Sultan Abdülhamid, Şefik Onat

Yorum Gönder