23 Ocak 2022

Hayat Olduğu Gibi Krikor Zohrab Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Krikor Zohrab
Çevirmen: Krikor Zohrab

Hayat Olduğu Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Krikor Zohrab olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayat Olduğu Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayat Olduğu Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayat Olduğu Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Olduğu Gibi Yazarı Kimdir ?

Hayat Olduğu Gibi yazarı Krikor Zohrab 'dır. Krikor Zohrab yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hayat Olduğu Gibi PDF indir oku

Hayat Olduğu Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayat Olduğu Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Olduğu Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Döneminin önde gelen edebiyatçılarından, hukukçularından ve siyasetçilerinden biri olan Krikor Zohrab, on bir öyküden oluşan bu kitabında Osmanlı toplumunu farklı veçhelerden ele alıyor.

"Hayatı olduğu gibi" vermekte ustalaşan yazar, kadın-erkek ilişkilerini, kent ve taşra hayatı arasındaki uzlaşmazlığı, yeni bir süreçten geçen Osmanlı Ermeni toplum yaşantısını keskin bir analize tabi tutuyor. Zohrab, cemaat sınırlarını aşıp tüm insanlığa ait sorunlara da ışık tutarken, bir avukat, mebus ve öykücü olarak çok katmanlı deneyimleriyle edebiyatını zenginleştirerek, edebiyat anlayışını, realizmini, yüksek algı ve muhakeme gücünü gözler önüne seriyor.

Zohrab'ınGyankı inçbes vor e(1911) başlıklı öykü kitabının Ermenice aslından yapılan bu çeviri günümüz Türkçesiyle ilk kez yayımlanıyor. Eserin Osmanlıca çevirisi, Kudret Emiroğlu'nun çeviriyazısıyla, 2000 yılında Ayraç Yayınları tarafından yayımlanmıştı.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayat Olduğu Gibi TIKLA PDF İNDİR !Hayat Olduğu Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hayat Olduğu Gibi, Krikor Zohrab

Yorum Gönder