23 Ocak 2022

Ah Özlem Ünaldı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,67 TL
Yazarı: Özlem Ünaldı
Çevirmen: Özlem Ünaldı

Ah indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özlem Ünaldı olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ah eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ah ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ah TIKLA PDF İNDİR !

Ah Yazarı Kimdir ?

Ah yazarı Özlem Ünaldı 'dır. Özlem Ünaldı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ah PDF indir oku

Ah indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ah TIKLA PDF İNDİR !

Ah TIKLA PDF İNDİR !

Oyuncu Özlem Ünaldı, ilk romanı Ah ile okuyucuyla buluşuyor.

Ah, hayatı çocukluk yıllarında kendinden iki yaş küçük dayısının eve gelişiyle değişen Filiz ile dayısı Erkan'ın, konuşulmayanlar nedeniyle başkalaşan hikâyesini anlatıyor. Hayatlarımızın aslında birkaç kelimeyle değişebileceğini ya da milyonlarca kelimeye rağmen her şeyin olması gerektiği gibi kaldığını hissettiren bir hikâye bu.

Özlem Ünaldı'nın Ah'ı yaşananları hafife almadan hafif bir yerden yaşamayı seçenlere, 80'li ve 90'lı yılları özleyenlere, Ankara'yı sevenlere ve elbette ki yeni bir yazar keşfetmek isteyen okura iyi gelecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Ah TIKLA PDF İNDİR !Ah TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ah, Özlem Ünaldı

Yorum Gönder