22 Ocak 2022

Salapurya Mahallesi Penelope Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Penelope Fitzgerald
Çevirmen: Sibel Sakacı

Salapurya Mahallesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Penelope Fitzgerald olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Salapurya Mahallesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Salapurya Mahallesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Salapurya Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Salapurya Mahallesi Yazarı Kimdir ?

Salapurya Mahallesi yazarı Penelope Fitzgerald 'dır. Penelope Fitzgerald yazdığı bu eserle Man Booker Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Salapurya Mahallesi PDF indir oku

Salapurya Mahallesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Salapurya Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Salapurya Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Salapurya Mahallesi1960'ların başında Londra'da Thames Nehri üzerindeki deniz evlerinde yaşayan bir grup insanın yaşamöykülerini ve yaşam koşullarını aktarıyor. Kendisi de bir süre deniz evinde yaşamış olan yazar Penelope Fitzgerald, çeşitli nedenler yüzünden şehrin gündelik yaşamından kopmuş insanları yalın ama çarpıcı anlatımıyla tanıtıyor. Romanın başkişisi ve bir anlamda da Penelope Fitzgerald'ın kendisi olan Nenna, kocasını teknede kalmaya razı edemediği için altı ve on bir yaşındaki iki kızıyla Grace adındaki salapuryada yaşıyor. Çocuklarını okula göndermediği için rahibe, kocasıyla uzlaşmadığı için ablasına hesap vermek zorunda kalıyor. Kendisinin ve komşularının karşılaştığı bütün zorluklara karşın direnen, özgür bir kadın olmayı başarıyor. Ta ki…

(Tanıtım Bülteninden)

Salapurya Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !Salapurya Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Salapurya Mahallesi, Penelope Fitzgerald

Yorum Gönder