22 Ocak 2022

Mavi Çiçek Penelope Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Penelope Fitzgerald
Çevirmen: Püren Özgören

Mavi Çiçek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Penelope Fitzgerald olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Çiçek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Çiçek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Çiçek Yazarı Kimdir ?

Mavi Çiçek yazarı Penelope Fitzgerald 'dır. Penelope Fitzgerald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mavi Çiçek PDF indir oku

Mavi Çiçek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Çiçek, on sekizinci yüzyılın sonunda, Leipzig ile Berlin arasındaki taşra ve üniversite kentlerinde geçen ve sonradan döneminin en büyük romantik şair ve düşünürlerinden olan Novalis'e dönüşecek genç kız Fritz von Harderberg'in öyküsü. Tutkulu ve idealist Fritz, 'Yüreğimin ta kendisi' ve 'gerçek felsefem' dediği, bütün özlemlerinin ete kemiğe bürünmüş hali olan, on iki yaşındaki Sophie von Kühn ile nişanlanınca, ailesini ve dostlarını şaşırtan, rahatsız eden, ancak kendisini umulmadık bir mutluluğa kavuşturan bir ilişkiyi başlatmış olur. Kurgusal bir biyografi olan ve gerçek belgelere, mektuplara, güncelere dayanarak yazılanMavi Çiçek, aşkın ve dehanın mantıksızlığına tatlı ve soyut bir alaycılıkla dokunuyor. Penelope Fitzgerald'ın bütün yapıtlarında görülen incelikli, duyarlı, abartısız anlatım bu kitapta olgunlaşmış olarak çıkıyor ortaya. İngiltere'de1997 yılıUlusal Kitap Eleştirmenleri Ödülü'nü almış olan bu kitapta yazar, bütün fazlalıklarından arındırılmış, ustaca yoğunlaştırılmış bir dille insana sonsuz bağışlayıcılığın, engin hoşgörünün ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. 'Dünya romantikleşmek zorunda. Onun özgün anlamına yeniden varabilmemizin tek yolu bu.' Novalis'in en başta gelen düşüncelerinden olan bu ifade, ancak gerçek sanat eserlerinin başarabileceği bir yetkinlikle işleniyorMavi Çiçek'te.

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !Mavi Çiçek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mavi Çiçek, Penelope Fitzgerald

Yorum Gönder