22 Ocak 2022

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e Adnan Demircan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 52,5 TL
Yazarı: Adnan Demircan
Çevirmen: Adnan Demircan

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adnan Demircan olan ve Beyan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e TIKLA PDF İNDİR !

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e Yazarı Kimdir ?

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e yazarı Adnan Demircan 'dır. Adnan Demircan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e PDF indir oku

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e TIKLA PDF İNDİR !

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Beni hayata hazırlayan, üzerimde hakkı olan birçok Hocam var. Kuşkusuz bunların başında üniversitedeki İslâm Tarihi Hocam Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma gelir. Sadece dersimize girdiği ve bize İslâm Tarihi'ni bize anlattığı için değil, kişiliğiyle, kitaplarıyla ve konferanslarıyla ülkemizde birçok insanın üzerinde çok hakkı vardır. İhsan Süreyya Hoca, kendisi gibi az sayıdaki hocalaradan biri olarak ayrı bir yere sahipti gönlümüzde..
O, ilkeli duruşuyla ve İslâmî hassasiyetiyle öne çıkmıştı. Bir de ateşli hitabeti ve sürükleyici ders anlatımıyla.."

İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e TIKLA PDF İNDİR !İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, İhsan Süreyya Sırma Kitabı-Pervari'den Paris'e, Adnan Demircan

Yorum Gönder