1 Ocak 2022

Kafes Arkası Günahkarları Reşad Ekrem Koçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Reşad Ekrem Koçu
Çevirmen: Reşad Ekrem Koçu

Kafes Arkası Günahkarları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reşad Ekrem Koçu olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kafes Arkası Günahkarları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kafes Arkası Günahkarları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kafes Arkası Günahkarları TIKLA PDF İNDİR !

Kafes Arkası Günahkarları Yazarı Kimdir ?

Kafes Arkası Günahkarları yazarı Reşad Ekrem Koçu 'dır. Reşad Ekrem Koçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kafes Arkası Günahkarları PDF indir oku

Kafes Arkası Günahkarları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kafes Arkası Günahkarları TIKLA PDF İNDİR !

Kafes Arkası Günahkarları TIKLA PDF İNDİR !

Reşad Ekrem'indilinde tarihgerçek hayattan daha canlı, daha güzel,daha büyülü…

"Kışın Süleymaniye'deki konağında, yazın İstinye'deki yalısında oturan Silahşör Kızı Rabia Hanım, yaşı altmışı aşmış, biri bey, biri ağa, biri paşa üç koca eskitmiş fakat cennet hurileri misali güzelliğinin kuş gibi uçtuğunu bir türlü kabul edememiş, gözü vegönlü daima oynaşta bir nazenindi.Oynaşı erkekleri de hep ayaktakımından seçiyordu…Nazenin hanımın pençesinden kurtları, parsları andıran vahşi delikanlılar bile kurtulamamıştı."

Rabia Hanım ile arzularının arkasokaklarında gezinmekten kaçınmayanbaşka kadınların tehlikeli maceraları… Reşad Ekrem Koçu'dan gizemli,tutkulu ve başrolde hep kadının olduğu öyküler.

(Tanıtım Bülteninden)

Kafes Arkası Günahkarları TIKLA PDF İNDİR !

02.06.2020

Koçu klasiği

Enfes hikayeler; mutlaka okuyun,okutun..!

Kafes Arkası Günahkarları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kafes Arkası Günahkarları, Reşad Ekrem Koçu

Yorum Gönder