24 Ocak 2022

Klasik Korku Öyküleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Klasik Korku Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Klasik Korku Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Klasik Korku Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Klasik Korku Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Klasik Korku Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Klasik Korku Öyküleri yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Klasik Korku Öyküleri PDF indir oku

Klasik Korku Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Klasik Korku Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Klasik Korku Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

"Bu evde garip bir şey var, hissediyorum."

Klasik Korku Öyküleri'nde insana dair dehşet, uygarlığın huzursuzlukları, evin ve ailenin tekinsizliği, ölüm ve bilinmeyenle kurduğumuz ilişkinin kopma noktaları birleşiyor. Klasik korku öyküsünün "edebiyat" hüviyeti kazanmasında pay sahibi olan bu karanlık metinler, usta yazarların zihinlerinden fırlamış kâbuslarla dolu bir geçit töreni sergiliyor.

Charlotte Perkins Gilman'ın feminist-gotik öyküsü "Sarı Duvar Kâğıdı", Mary E. Wilkins Freeman'ın önemli eseri "Luella Miller", hayalet öykülerinin üstadı M. R. James'ten "Mezzotint", Ambrose Bierce'ın erken dönem eko-gotik eseri "Evdeki Asma", Perceval Landon'ın unutulmaz hortlak öyküsü "Thurnley Manastırı", F. Marion Crawford'ın korkunç "Çığlık Atan Kurukafa"sı, Arthur Morrison'ın tekinsiz mücevheri "Üst Kattaki Şey", E. F. Benson'ın düşsel ve gotik şaheseri "Kuledeki Oda", H. P. Lovecraft'ın, korku ed

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Klasik Korku Öyküleri,

Yorum Gönder