11 Ocak 2022

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras Edmund De Waal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,6 TL
Yazarı: Edmund De Waal
Çevirmen: Cem Alpan

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edmund De Waal olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras TIKLA PDF İNDİR !

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras Yazarı Kimdir ?

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras yazarı Edmund De Waal 'dır. Edmund De Waal yazdığı bu eserle Costa (Whitbread) Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras PDF indir oku

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras TIKLA PDF İNDİR !

Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras TIKLA PDF İNDİR !
"Elinizde tuttuğunuz kitap bir başyapıt."
-Frances Wilson, Sunday Times-

En fazla kibrit kutusu büyüklüğünde 264 adet ahşap ya da fil dişi oyma Japon heykeli: Edmund de Waal, ilk defa büyük amcasının Tokyo'daki dairesinde karşılaştığı bu koleksiyona tam anlamıyla tutulur. Yıllar sonra bu küçük heykelcikler, yani "netsuke"ler ona miras kaldığında, ailenin geçmişine dair hayal dahi edemeyeceği müthiş bir hikâyenin kapıları aralanır.

İmparatorluğun en ihtişamlı günlerini yaşadığı Odessa'dan ondokuzuncu yüzyıl sonu Paris'ine, kuşatma altındaki Viyana'dan II. Dünya Savaşı sonrası Tokyo'suna, Edmund de Waal sıradışı ailesinin fırtınalı yüzyılda süregiden öyküsünü anlatıyor. Neksuke'lerin kuşaktan kuşağa aktarılmasıyla, yolları Proust, Monet, Rilke gibi figürlerle kesişen zenginliğin doruğundaki sanat hamisi bir ailenin, Nazilerin iktidara gelişiyle iç burkan yıkımını ve hayatta kalma macerasını gözler önüne seriyor.

"Mikro-zanaat ile makro-tarihi umulmadık bir şekilde birleştiren bu kitap müthiş bir etki yaratıyor."
-Julıan Barnes, Guardian, Yılın Kitapları Seçkisi-

"Bilgece yazılmış değişik, sürükleyici bir kitap."
-A.s. Byatt, Guardıan, Yılın Kitapları Seçkisi-

"İncelikli. Mütevazı. Trajik. Homerik."
-Stephen Fears, Yılın Kitapları Seçkisi-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras TIKLA PDF İNDİR !Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Kehribar Gözlü Tavşan - Saklı Miras, Edmund De Waal

Yorum Gönder