1 Ocak 2022

Yedi Uyananlar Yonca Eldener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Yonca Eldener
Çevirmen: Yonca Eldener

Yedi Uyananlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yonca Eldener olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yedi Uyananlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yedi Uyananlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yedi Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Yedi Uyananlar Yazarı Kimdir ?

Yedi Uyananlar yazarı Yonca Eldener 'dır. Yonca Eldener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Yedi Uyananlar PDF indir oku

Yedi Uyananlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yedi Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Yedi Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Tarsus'ta yapılan bir mağara dalışı, Amerikalı araştırmacı Ellen'ın ölümüyle sonuçlanmıştır. Dalışa katılanlardan biri olan Kaya, o gün yaşadıklarının, başka tehlikelere de gebe olduğunu hisseder ancak adını koyamaz. Tarsus'un en güçlü kadınının biricik oğlu, Jeoloji Mühendisi Kaya Kocadolap, "Vahşi hayvan çığlıkları duydum, dans eden bir kadın gölgesi dev bir yılana dönüştü ve beni boğmaya kalkıştı!" dese kim inanır?

"Mitra, Tarsus'ta doğmuş ve Kilikya korsanları tarafından tüm Akdeniz'e yayılarak Romalı askerler arasında büyük bir inanan kitlesine sahip olmuştu. Dışarıya kapalı bir gizem diniydi ve bu inancın tohumlarını Tarsus'un ünlü Stoacı filozofları atmıştı. Roma'nın Hıristiyanlığı resmi din ilan ettiği 4. yüzyılda ise yok edilmişti. 'Mitraeum' denilen yeraltı tapınakları ve mağaralarda ibadet eden Mitraistler, dinin sırlarını dışarıya açmadıkları için arkalarında hiç yazılı belge bırakmamışlardı. Mitra'ya inananlar, mağaralarda veya küçük yeraltı mabetlerinde ibadet ederlerdi."

(Tanıtım Bülteninden)

Yayın Yönetmeni: Arzu Çağlan

Yayına Hazırlayan: Fatma Aktaş

Kapak Tasarım: Ayşe E. Yılmaz

Yedi Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

28.11.2018

gezelim görelim arada da bir macera okuyalım

Yonca hanımın okuduğum ilk romanı. Suç yazımında nazik dokunuşlar, denemeler ve çokça bilgi, yer paylaşımı. Bu türün yabancı örneklerine Anadolu'dan bizden bir katkı gibi.

Yedi Uyananlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Yedi Uyananlar, Yonca Eldener

Yorum Gönder