6 Ocak 2022

Cimri Cömert Melida Tüzünoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Melida Tüzünoğlu
Çevirmen: Melida Tüzünoğlu

Cimri Cömert indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melida Tüzünoğlu olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cimri Cömert eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cimri Cömert ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cimri Cömert TIKLA PDF İNDİR !

Cimri Cömert Yazarı Kimdir ?

Cimri Cömert yazarı Melida Tüzünoğlu 'dır. Melida Tüzünoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cimri Cömert PDF indir oku

Cimri Cömert indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cimri Cömert TIKLA PDF İNDİR !

Cimri Cömert TIKLA PDF İNDİR !


Simge iki ateş arasında. Karşılıksız sevgi satın almak için tüm servetini vermeye hazır. Bir tarafta cebinde akrep sürüsüyle yaşamaya alışmış, gramaj hesabıyla peynir yiyen Moris, öte yanda etrafa banknotlar saçan, şampanyaları toprağa döken Mert.

Türkçe edebiyatın sınır tanımaz kalemi Melida Tüzünoğlu dördüncü kitabıyla karşınızda. Cimri Cömert, siyah ve beyazın, soğuk ve sıcağın, aç ve tokun, kız ve oğlanın romanı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: April Yayıncılık Cimri Cömert TIKLA PDF İNDİR !Cimri Cömert TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cimri Cömert, Melida Tüzünoğlu

Yorum Gönder