6 Ocak 2022

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü Murat Bardakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Murat Bardakçı
Çevirmen: Murat Bardakçı

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Bardakçı olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü yazarı Murat Bardakçı 'dır. Murat Bardakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü PDF indir oku

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !
Sarıkamış Muharebeleri'nin Enver Paşa'dan sonra gelen ikinci ismi olan ve kendisi de Sarıkamış bozgununun hemen ardından can veren 3. Ordu Kumandanı Hafız Hakkı Paşa'nın Birinci Dünya Savaşı'na girişimiz ile Şark Cephesi'nde uğradığımız büyük mağlubiyeti anlattığı, askeri tarihimiz bakımından son derece önem taşıyan ama tam bir asır boyunca saklı kalan günlüğünün tam metni ve tıpkıbasımı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 244

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Hafız Hakkı Paşa'nın Sarıkamış Günlüğü, Murat Bardakçı

Yorum Gönder