6 Ocak 2022

Kadının Fenni Feyza Altun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Feyza Altun
Çevirmen: Ahmet Bozkurt

Kadının Fenni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyza Altun olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadının Fenni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadının Fenni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadının Fenni TIKLA PDF İNDİR !

Kadının Fenni Yazarı Kimdir ?

Kadının Fenni yazarı Feyza Altun 'dır. Feyza Altun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kadının Fenni PDF indir oku

Kadının Fenni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadının Fenni TIKLA PDF İNDİR !

Kadının Fenni TIKLA PDF İNDİR !


"Hep başkalarınca üzerime vazife görülmeyen işlerle uğraşırken buldum kendimi. 'Sen mi kurtaracaksın?' diye dalga geçenler de oluyor, 'Sana mı kaldı?' diyenler de. Ben de, 'Evet bana kaldı,' diyorum. En azından pek çok insan gibi ikiyüzlü değilim. Doğrularımın peşinden koşuyorum. İçim rahat."

Doğrularının peşinden gitmekten asla vazgeçmeyen Avukat Feyza Altun Meriç, bir ilki gerçekleştirerek duruşmaya yedi aylık oğlu Ali Yiğit'le birlikte girdi. "Helal olsun," diyen de oldu, "Madem çocuğunu bırakacak kimsen yok, evinde otur o zaman," diyen de…

Feyza Altun Meriç Kadının Fenni kitabında genç bir kız olmanın, kadın olmanın, anne olmanın, çalışan kadın olmanın zorluklarını, güzelliklerini, tüm hallerini bütün çıplaklığıyla anlatıyor. Sırf "kadın" olduğu için susturulan, yok sayılan, söz alamayan kadınları da unutmuyor. "Hiçbir şeye alışmayın," diyor. Kadınların yaşadığı çarpıcı hikâyeleri okurken üzülecek, belki sinirleneceksiniz ama bir şeylerin de farkına varacaksınız. "Benim başıma gelmez," dediğiniz olaylarla karşı karşıya kaldığınızda ise Meriç'in bu kez avukat kimliğiyle karşınıza çıkıp size yol gösterdiğini göreceksiniz.

Feyza Altun Meriç, "Kadının fendi değil, kadının fenni erkeği yendi," diyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi

Kadının Fenni TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2016

Yazar Samimi Değil

Hepimiz sevmiştik O´nu. Fakat özellikle sosyal medya hesaplarında takipçileriyle girdiği diyaloglarda o kadar saygısız davranıyor ki. Bu kadar kibirli davranışlar içinde olması yaptığı ettiğini silip götürüyor. Hiç samimi bir insan değil. Bence herşeyi popülerlik uğruna yapıyor.


18.09.2015

Kadının Fenni

Etkilendiğim,dönüp kendimi sorguladığım,farkında olmadan yaptıklarımın aslında ne anlamlara gelebileceği gerçeğiyle yüzleştiğim bir kitap Kadının Fenni.Feminizm ne değildir ve kadının kadına ettiği adlı bölümler en etkilendiklerim.Aslında unutmadığımız,sadece gündelik hayatımızda önem sırasını yitiren kişi ve olaylar tekrar hatırlatılıyor bize.Nevin Yıldırım,Özgecan,Konca Kuriş gibi..Öyle boş bir kitap değil,dolu dolu..Bizden biri,benim gibi Feyza Altun Meriç.Sonuna kadar destekliyor ve tavsiye ediyorum.

Kadının Fenni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kadının Fenni, Feyza Altun

Yorum Gönder