1 Ocak 2022

Çoğunluk Dersleri Zeynep Uzunbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Zeynep Uzunbay
Çevirmen: Zeynep Uzunbay

Çoğunluk Dersleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Uzunbay olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çoğunluk Dersleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çoğunluk Dersleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çoğunluk Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Çoğunluk Dersleri Yazarı Kimdir ?

Çoğunluk Dersleri yazarı Zeynep Uzunbay 'dır. Zeynep Uzunbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çoğunluk Dersleri PDF indir oku

Çoğunluk Dersleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çoğunluk Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Çoğunluk Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Zeynep Uzunbay, yeni öykülerinden oluşan Çoğunluk Dersleri'nde, çoğunluğun uğultusunda kendine yer açmaya çalışmaktan yorulanların yalın sesi olmaya devam ediyor.

Suskun karakterler, yaşadıklarından ziyade başa çıkma biçimleriyle birbirlerine değdikçe, bıçak daha da derinlere saplanıyor. Pusula hayatın akışını gösterdiğindeyse, gerçekler kurgunun sınırlarını galebe çalıyor.

Çoğunluk Dersleri; terleyerek atılacak illetin, kabuğu düşse kapanacak yaranın, yürekten kâğıda akacak zehrin, dile geldikçe az gınlaşan küfrün, arandıkça yitirilen mutluluğun parçalarını birleştiren görkemli bir kırkyama...

(Tanıtım Bülteninden)

Çoğunluk Dersleri TIKLA PDF İNDİR !Çoğunluk Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çoğunluk Dersleri, Zeynep Uzunbay

Yorum Gönder