23 Ocak 2022

Aziz Umut Kısa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Umut Kısa
Çevirmen: Umut Kısa

Aziz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umut Kısa olan ve Sola Unitas yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aziz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aziz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aziz TIKLA PDF İNDİR !

Aziz Yazarı Kimdir ?

Aziz yazarı Umut Kısa 'dır. Umut Kısa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aziz PDF indir oku

Aziz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sola Unitas yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aziz TIKLA PDF İNDİR !

Aziz TIKLA PDF İNDİR !

"95 yaşına geldiğinizde hangi konularda pişmanlık duyacağınızı kestiremezsiniz. Aziz de öyle…

On altı Mart olaylarının göbeğinde bir adamdı. Sonraları huysuz bir ihtiyar, aksi bir eş; oğlunu sırtından vurduğuna inanılan bir baba oldu. Elbette daha fazlasını yaşadı, hissetti ve çoğu kez elektronik bir cihazın çıkarttığı sesten rahatsız olduğu için konuşamadı. Belki kendisine diğerlerinin ona kızdığından daha fazla kızdı, belki de herkes kadar hak verdi niyetine."

Umut Kısa, dördüncü kitabı "Aziz" ile aslında unuttuğumuz, bilmek istemediğimiz ya da es geçtiğimiz tarihe tanıklık etmemizi sağlıyor; üstelik içerisine aşk, hastalık, sağlık, acı, keder, güç, para, intikam, aldatma ekleyerek. Okuyucuyu güçlü dizeler, zorlu bir yolculuk ve yüzleşmeler bekliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Aziz TIKLA PDF İNDİR !Aziz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aziz, Umut Kısa

Yorum Gönder