25 Aralık 2021

Yüksek Gerilim Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Adalet Ağaoğlu

Yüksek Gerilim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüksek Gerilim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüksek Gerilim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüksek Gerilim TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Gerilim Yazarı Kimdir ?

Yüksek Gerilim yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Sait Faik Hikaye Armağanı almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yüksek Gerilim PDF indir oku

Yüksek Gerilim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüksek Gerilim TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Gerilim TIKLA PDF İNDİR !
Bir kişinin hem ayakta duramayacak denli bitkin, hem de böyle dimdik olduğunu bir arada gördüm ilk kez. Kitaplarda anlatılır da, insan tam gözünün önüne getiremez. "Bitkin, ama dik" denir. Bu gövde de bitkindi ama, ona böyle dik bir görünüm veren, kasların, kemiklerin dışında bir şey olmalıydı.

Ne olduğunu kendim de bilemediğim için açıktan açığa söyleyemediğim bir beklentim vardı Adalet Ağaoğlu'nun öykücülüğünden. Bir şey! Başka, fazla bir şey! O beklediğimi yazmakla Ağaoğlu kendi buldurmuş oldu bana -kafamı değil- edebiyat katındaki yüreğimi kurcalayanın ne olduğunu.
-Füsun Akatlı-

Önemli, çağdaş, toplumsal içerikli aydın bir yapıt Yüksek Gerilim.
-Vüs'at O. Bener-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Yüksek Gerilim TIKLA PDF İNDİR !Yüksek Gerilim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yüksek Gerilim, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder