9 Aralık 2021

Yıkılmış Kadın Simone De Beauvoir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Simone De Beauvoir
Çevirmen: Gizem Şakar

Yıkılmış Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Simone De Beauvoir olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Yıkılmış Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıkılmış Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıkılmış Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Yıkılmış Kadın Yazarı Kimdir ?

Yıkılmış Kadın yazarı Simone De Beauvoir 'dır. Simone De Beauvoir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yıkılmış Kadın PDF indir oku

Yıkılmış Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıkılmış Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Yıkılmış Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Üç kadın, üç hikâye ve üç sorgulayan ses: Bir anne ve bir eş olarak bu hayatta başarılı olabildim mi?

Seçtikleri hayatın mağduru bu üç kadın kendi hikâyelerini anlatıyor. Her şeyin son derece yolunda olduğunu zannederken altüst olan yaşamlarını, sevdiklerinin sonsuza kadar yanlarında olacağını düşünürken birdenbire yapayalnız kalışlarını ve uğruna büyük fedakârlıklar yaptıkları çocuklarınınkendi kaderlerini çizmek için onlarıhiçe saymalarını…

Beauvoir Yıkılmış Kadın'da bir yandan modern dünyanın burjuva kadınlarına eleştiri getirirken bir yandan da kadınların varoluşsal sorgulamalar yaparken ihtiyaç duyacakları gücü ve umudu kendi içlerinde bulacağını söylüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yıkılmış Kadın TIKLA PDF İNDİR !Yıkılmış Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yıkılmış Kadın, Simone De Beauvoir

Yorum Gönder