9 Aralık 2021

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 Gaston Leroux Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Gaston Leroux
Çevirmen: Kenan Sarıalioğlu

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gaston Leroux olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 288 sayfalık Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 TIKLA PDF İNDİR !

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 Yazarı Kimdir ?

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 yazarı Gaston Leroux 'dır. Gaston Leroux yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 PDF indir oku

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 288 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 TIKLA PDF İNDİR !

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 TIKLA PDF İNDİR !

Sarı Odanın Esrarı, kilitli oda ya da imkânsız suç gizemi olarak anılan türün ilk örneklerinden biridir. Dedektif kurgunun bu alttürü, suçlunun hiçbir çıkışı olmayan kilitli bir odada sırra kadem bastığı, görünüşe göre imkânsız ve karmaşık bir suça işaret eder. Bu suçu soruşturanların gözle görünenin ardına bakıp muammayı çözmeleri gerekir. Leroux, 1907'de L'Illustration dergisinde tefrika edildikten sonra 1908'de yayımlanan romanında bizi acar dedektif Joseph Rouletabille ile tanıştırır.

Esrarlı olayları çözme becerisiyle tanınan Rouletabille, aynı zamanda romanın anlatıcısı olan arkadaşı avukat Sainclair ile birlikte esrarengiz bir saldırıyı aydınlatmak üzere Glandier şatosuna gelir. Şato ünlü biliminsanı Profesör Stangerson'a aittir ve söz konusu saldırıya profesörün kızı Mathilde Stangerson hedef olmuştur.

Leroux'nun büyük başarı kazanan bu romanı sürrealistlere ilham verirken, Fransız edebiyatçı ve sinemacı Jean Cocteau'nun da övgüsünü kazanmıştı.

(Tanıtım Bülteninden)

Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 TIKLA PDF İNDİR !Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Sarı Odanın Esrarı - Modern Klasikler 156, Gaston Leroux

Yorum Gönder