9 Aralık 2021

Çoluk Çocuk Patti Smith Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Patti Smith
Çevirmen: Yiğit Değer Bengi

Çoluk Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patti Smith olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çoluk Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çoluk Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çoluk Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Çoluk Çocuk Yazarı Kimdir ?

Çoluk Çocuk yazarı Patti Smith 'dır. Patti Smith yazdığı bu eserle National Book Award almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çoluk Çocuk PDF indir oku

Çoluk Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çoluk Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Çoluk Çocuk TIKLA PDF İNDİR !
2010 NATIONAL BOOK AWARD sahibi

Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet. Johnny Depp

Coltraıne'in öldu¨ğu¨ yazdı, aşkın ve isyanların yazıydı ve Brooklyn'de tesadufi bir karşılaşmanın iki genç insanı sanat, bağlılık ve başlangıçlarla dolu bir hayat yolculuğuna çıkarttığı yazdı.

Pek çok eleştirmen tarafından 2010'un en iyi kitabı olarak gösterilen ve son olarak prestijli National Book Award'u kazanan ÇOLUK ÇOCUK, bir aşk hikâyesi olarak başlayıp bir ağıt olarak sona eriyor. Altmışların sonu, yetmişlerin başındaki New York'a, onun zengin ve fakir insanlarına, sanatçılarına ve serserilerine bir selam çakıyor. Yolun başında birbirlerine göz kulak olmaya söz vermiş iki genç sanatçı, Patti Smith ve Robert Mapplethorpe'un yu¨kselişini ve şöhret kapısını aralayışlarını nefes kesici bir içtenlik ve saflıkta anlatan bu kitap, gerçek bir masal.

"yaşlıca bir çift önu¨mu¨zde durup alenen bizi incelemeye başladı. Robert ilgi çekmekten hoşlanıyordu, heyecanla elimi sıktı.
'Hadi, fotoğraflarını çek,' dedi kadın, hayretler içindeki kocasına. 'Sanatçılar galiba.'
'Hadi canım,' dedi adam, omuz silkerek. 'Çoluk çocuk bunlar.'"
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 308

Baskı Yılı: 2010


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 294

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Domingo Yayınevi Çoluk Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

21.08.2020

Mükemmel

Aldığı Ulusal Kitap Ödülünü sonuna kadar hak eden bir roman. Patti Smith'in otobiyografik romanında hayatının ilginç noktalarına şahitlik ederken dönemin birçok ünlü sanatçısıyla da yolunun kesiştiğini görüyoruz. Keyifle okuyabilirsiniz.


12.06.2020

En sevdiğim kitaplardan

Bir kitap fuarından ikinci el olarak almıştım sadece Patti Smith'e ilgim olduğu için ama şu an en sevdiğim dört kitaptan biri. Dönüp dönüp altını çizdiğim yerleri okuyorum. Bu yaz tekrar okuyacağım. Kesinlikle tavsiye ederim.


23.10.2019

kalıpsız bir sevginin hikayesi

Kitabın ilk yarısının garip bir tılsımı var. Kitaba bu tılsımı veren, "arkadaş" ya da "sevgili" gibi net çizgilerle tanımlanamayacak koşulsuz bir sevgiyi anlatması mı; karınlarını doyuracak paraları olmayan iki gencin iki farklı sanat dalında çığır açmasının hikayesi olması mı; gerçek hayat öyküsü olması mı; birlikte olduğu adamın erkeklere ilgi duyduğunu öğrendiğinde bile onu hayatının sanatçısı olarak tanımlayan bir kadının ağzından yazılması mı; bu gün efsane olarak anılan herkesin kitapta gündelik hayatın bir parçası olarak anılması mı; hepsi birden mi bilmiyorum. Patti Smith'in uyuyacak yeri ve hatta karnını doyuracak parası yokken, New York'a taşınmasını, yolunun Robert ile kesişmesini, ikisinin yokluk içinde sanat ve sevgiyle beslenmesini okumak çok keyifli. İkilinin yolları ayrıldıktan, ikisinin de hayatlarına başkaları girdikten sonraki kısımda kitabın tılsımı da kayboluyor. Sanki ikisinin ilişkisinin sihri azaldıkça, anlatılanlar kopuklaşıyor, "Nasıl ünlü olduk?" hikayesine dönüşüyor. Yine de ilk kısmı için bile okunur.

Çoluk Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çoluk Çocuk, Patti Smith

Yorum Gönder