9 Aralık 2021

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri Emile Zola Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Emile Zola
Çevirmen: Emile Zola

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emile Zola olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Emile Zola 'dır. Emile Zola yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Émile Zola (1840-1902): Natüralizm akımının en önemli temsilcilerinden olan yazar, romanları için gerekli yaşam deneyimini zorluklar içinde geçen gençlik yıllarında kazandı. 1864'de ilk öykü kitabı Ninon'a Öyküler yayımlandı. 1865'de kendi yaşamından izler taşıyan Claude'un İtirafları çıktı. Zola, romancının olayları bir izleyici gibi kaydetmekle yetinmemesi, kişileri ve tutkularını bir dizi deneyden geçirirken, duygusal ve toplumsal olguları bir kimyacı gibi işlemesi gerektiğini savundu. l867'de yayımlanan Thérèse Raquin'den başlayarak tüm romanlarını aynı görüşle yazdı. Meyhane (1877), Nana (1880), Yaşama Sevinci (1884), Germinal (1885) ve Toprak (1887) en tanınmış romanları arasında yer alır. Zola Yaşama Sevinci'nde karşılaştığı zorluklara, çektiği acılara rağmen yaşama sevincini ve olağanüstü saflığını asla kaybetmeyen fedakâr Pauline'in hikâyesini tüm yalınlığıyla ustaca aktarır.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2013


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yaşama Sevinci - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Emile Zola

Yorum Gönder