8 Aralık 2021

Ölüler Konuşamaz Dilara Keskin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Dilara Keskin
Çevirmen: Dilara Keskin

Ölüler Konuşamaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dilara Keskin olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 496 sayfalık Ölüler Konuşamaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüler Konuşamaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüler Konuşamaz TIKLA PDF İNDİR !

Ölüler Konuşamaz Yazarı Kimdir ?

Ölüler Konuşamaz yazarı Dilara Keskin 'dır. Dilara Keskin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölüler Konuşamaz PDF indir oku

Ölüler Konuşamaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 496 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüler Konuşamaz TIKLA PDF İNDİR !

Ölüler Konuşamaz TIKLA PDF İNDİR !

Hayallerine kavuştuğu, mutlulukla yeni tanıştığıanda kaybolan Gökçe'nin yokluğu, en çok dostlarını etkiler.Yıllar sonra bile çözülmeyi bekleyen olayı araştıran arkadaşları, önce kendi hayatlarındaki sırlarla karşı karşıya gelirler.

Gerçeğe ulaşmak ise sandıklarından daha zor olacaktır.

Geçmişin izleriyle yaşayan Yankı'yı,geçmişi şimdide arayan Alper'i, geçmişten kaçmak isteyipona tutsak olan Erdem'i yıllar sonra bir araya getiren şey Gökçe'nin kendisini tekrar hatırlatmasıdır.Ve bu kez herkes kendi sırlarıylayüzleşmek zorunda kalacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüler Konuşamaz TIKLA PDF İNDİR !

08.10.2020

güzel

çok güzel bir kitaba benziyor okumak için sabırsızlanıyorum

Ölüler Konuşamaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölüler Konuşamaz, Dilara Keskin

Yorum Gönder