3 Aralık 2021

Yarasa Jo Nesbo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,9 TL
Yazarı: Jo Nesbo
Çevirmen: Can Yapalak

Yarasa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jo Nesbo olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yarasa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yarasa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yarasa TIKLA PDF İNDİR !

Yarasa Yazarı Kimdir ?

Yarasa yazarı Jo Nesbo 'dır. Jo Nesbo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Yarasa PDF indir oku

Yarasa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yarasa TIKLA PDF İNDİR !

Yarasa TIKLA PDF İNDİR !

Jo Nesbo'nun ünlü dedektifi Harry Hole'un soluk soluğa ilk macerası.

Yirmi üç yaşında Norveçli bir kadın Sidney'de ölü bulununca, Oslo Cinayet Masası dedektifi Harry Hole, bu vakayı incelemeye gönderilir. Amacı Sidney polisine elinden geldiğince yardım etmektir ama kesin bir dille işe burnunu sokmaması söylenir. Soruşturmaya seyirci kalmaya niyeti olmayan Harry, ekibin baş dedektiflerinden biriyle arkadaşlığını ilerletir ve kendini olayların içinde bulur. Harry katile adım adım yaklaştıkça çok tehlikeli bir seri katilin peşine düştüğünü ve aslında soruşturmanın içindekiler dahil hiç kimsenin güvende olmadığını düşünmeye başlar.

"Seriye harika bir başlangıç."

The Sunday Times

(Tanıtım Bülteninden)

Yarasa TIKLA PDF İNDİR !

30.11.2016

muhteşem bir roman, yazar ve stili çok iyi

Polisi, tekniklerini, katil ve insan psikolojisini derinleyen bir eser. Kaçırmayın derim.

Yarasa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Yarasa, Jo Nesbo

Yorum Gönder