3 Aralık 2021

Sera'dan Süreyya'ya Esra Özalkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Esra Özalkan
Çevirmen: Esra Özalkan

Sera'dan Süreyya'ya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Esra Özalkan olan ve Doğan Novus yayınevinin yayınlamış olduğu, 288 sayfalık Sera'dan Süreyya'ya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sera'dan Süreyya'ya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sera'dan Süreyya'ya TIKLA PDF İNDİR !

Sera'dan Süreyya'ya Yazarı Kimdir ?

Sera'dan Süreyya'ya yazarı Esra Özalkan 'dır. Esra Özalkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sera'dan Süreyya'ya PDF indir oku

Sera'dan Süreyya'ya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Novus yayınevi tarafından yayınlanan, 288 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sera'dan Süreyya'ya TIKLA PDF İNDİR !

Sera'dan Süreyya'ya TIKLA PDF İNDİR !

Ben buraya ait değilim...

"Ben bu hapishaneye nasıl girdim Tanrım..." diye düşünüyordu Tarık, demir parmaklıklar bir bir üstüne kapanırken. Güneşi ve kuş seslerini ardında bırakıp, duvarlara sinen pişmanlıkların ağır kokusunu soluyarak ilerliyordu. Ağır sorgular, kelepçeler ve telsiz seslerinin ardından teslim edilmişti. İçeri girdiğinde karanlığa alışması gerektiğini düşündü. Gerçekten de çok karanlıktı, kendini adeta cehennemin kızgın alevleri içinde hissediyordu. Korkuyordu. Titremeye başladı. İçinde engel olamadığı bir ses "Ben buraya ait değilim" diyordu.

Tarık hem fiziksel hem de zihinsel hapishanesinden çıkabilecek miydi? Gölgesi olmuş karanlık kişiliklerinden özgürleşebilecek miydi? Bu dönüşümü için ona kim ışık tutacaktı?

Esra Erdoğan Sera'dan Süreyya'ya kitabında bir roman kurgusu içinde her birimizin zihinsel hapishanelerimizden çıkmak için kat ettiğimiz yolculuğa ayna tutuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sera'dan Süreyya'ya TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

kitap yorumu

degerli hocamın bize senelerdir ogrettiklerinin ve hayatımızı huzura kavusturan konuların cok guzel bir özeti


06.11.2020

Muhtesem

Okuduklarimin en iyisi, ruhsal yolculuk kitabi


17.10.2020

mutlaka okunası kitaplar listesinde bulunmalı

tasavvufla ilğiliyseniz mutlaka okuyun.

Sera'dan Süreyya'ya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sera'dan Süreyya'ya, Esra Özalkan

Yorum Gönder