21 Aralık 2021

Yalnızlığın Keşfi Paul Auster Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Paul Auster
Çevirmen: İlknur Özdemir

Yalnızlığın Keşfi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Auster olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnızlığın Keşfi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızlığın Keşfi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlığın Keşfi Yazarı Kimdir ?

Yalnızlığın Keşfi yazarı Paul Auster 'dır. Paul Auster yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yalnızlığın Keşfi PDF indir oku

Yalnızlığın Keşfi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !
Can Yayınları arasında çıkan kitaplarıyla tanıdığınız Paul Auster'dan ilginç bir anı-roman daha sunuyoruz. Yalnızlığın Keşfi adlı bu anı-romanın Görünmeyen Bir Adamın Portresi başlıklı bölümünde, yazar, babasının ölümünden sonraki duygularını ve anılarını anlatıyor. İkinci bölüm olan Anı Kitabı'nda ise mercek kendi babalık konumuna çevriliyor. Kendisinden ve gerçeklerden kaçan, 'varolmama'yı seçen babasının düz ve yavan kişiliği ile dünyayı sorgulayan ve onu kavramaya çalışan kendisi, romanın yaşamsal eksinini oluşturuyor. Yazar, baba-oğul söylencelerine yaptığı göndermelerle bu ilişkiyi yeniden irdelerken, yaşam, ölüm, bellek, dil üzerine de düşünmekte, öykülemenin ve yazmanın doğasındaki müthiş yalnızlığı keşfetmeye çalışmaktadır.



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

Yanlızyılıgin kötü olmadığı

Yazarın kitapları harika yepyeni bir ürün açıyor insanın bakış açısını zenginleştiriyor


24.11.2007

Diğerlerinden sonra okunmalı

Paul Auster'in kendisini anlamak için okuyabileceğiniz en şahane kitaplarından biridir.
Görünmeyen bir adamın portresi ve anı kitabı adlı iki bölümden oluşur. İlk kısımda kendi babası ve onunla olan ilişkilerini, ikinci kısımda ise kendi babalık konumunu anlatıyor.
<br>
Aralara serpiştirilmiş baba-oğul göndermeleri ve Auster'in bugün bu kitapları yazabiliyor olmasının ardındaki sebepleri ile okunmaya değer bulduğum kitaplardan. Auster'in nasıl saçma sapan bir çocukluk geçirdiğini öğrenince adam haklı bu kitapları yazmakta diyorum istemsizce. Auster'i ilk okuyacaklar için işin tüm büyüsünü kaçırmaması için tavsiye etmiyorum. Ancak bir kaç Auster dozundan sonra alınabilir.


09.04.2006

Yaşanmışlıklar

Kitap iki bölümden oluşuyor. İlkinde babasını kaybeden bir oğulun babasıyla ilgili anılarını, ikincide ise baba olarak gözlemlerini sunuyor. Ben babamı 3 yıl önce kaybettiğim için ilk hikayenin içine çok rahatlıkla girebildim ve çok duyumsayarak okudum. Yazarın özellikle babasından kalan eşyaları ile ilgili kurduğu ilişki bana ilginç geldi. O sadece resimleri aldı, onları canlı birer kanıt, babasıyla ilişkisini somutlaştıran nesneler olarak gördü ilkin. Ama sonradan onun önemsizleşeceğini düşündü. Oysa geride kalan en ufak şey bile önemlidir bana kalırsa. Önemsizleşmez. Bende de babamdan kalan bir iki parça eşya var. Yaşanmışlıklar aslında maddi nesnelerde değildir elbette. Yine de önemlidir, değerlidir, bize unutmamayı öğretir. Ben babamdan birkaç kravat, tespih, çakmak ve bir sigara tablası almıştım..Çantamın çalınması sonucunda içinde giden diğer eşyalarıma değil sigaralığımın gidişine hala yanarım.

Yalnızlığın Keşfi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yalnızlığın Keşfi, Paul Auster

Yorum Gönder