21 Aralık 2021

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup Leylâ Erbil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Leylâ Erbil
Çevirmen: Leylâ Erbil

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leylâ Erbil olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup Yazarı Kimdir ?

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup yazarı Leylâ Erbil 'dır. Leylâ Erbil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup PDF indir oku

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup TIKLA PDF İNDİR !
Duyguların, doyumların, düşüncelerin dolaysız, sade, birebir aktarımıdır mektuplar. Hele de "en yakın" arkadaşa, bir "can dostu"na yazılmışsa, yazılan Leylâ Erbil, yazan da Tezer Özlü'yse...Yazarının coşku dolu, yoğun bir sevgiyle, sevecenlikle yüklü, zaman zaman da "taşkın" duyarlılığını yansıtan bu mektuplar, okuru bir başka boyuta taşıyacak, Tezer Özlü'nün Bütün Eserleri'nin ufkunu genişletecek...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 76

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 54

Baskı Yılı: 1995


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup TIKLA PDF İNDİR !Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Tezer Özlü'den Leyla Erbil'e Mektup, Leylâ Erbil

Yorum Gönder