21 Aralık 2021

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti Tanju Cılızoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Tanju Cılızoğlu
Çevirmen: Tanju Cılızoğlu

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tanju Cılızoğlu olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti TIKLA PDF İNDİR !

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti Yazarı Kimdir ?

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti yazarı Tanju Cılızoğlu 'dır. Tanju Cılızoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti PDF indir oku

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti TIKLA PDF İNDİR !

Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti TIKLA PDF İNDİR !
"Yeni Cumhurbaşkanı seçilinceye kadar eskisi göreve devam eder" kaydı, 1982 Anayasası'na konmuştu. 12 Eylül 1980 öncesi 6 ay Cumhurbaşkanlığına vekâlet eden ve 12 Eylülden sonra Çankaya'dan "Zincirbozan"a intikal ettirilen İhsan Sabri Çağlayangil'in anıları, günümüze de ışık tutuyor.

Atatürk'ten İnönü'ye, Demirel'den Celal Bayar'a, Menderes'ten Özal'a, de Gaulle'den Thatcher'a uzanan; Yassıada'dan Zincirbozan'a, Valilik yıllarından Dışişleri Bakanlığına kadar, bir asra yaklaşan ömrü dinliyoruz Çağlayangil'in ağzından.

· Valilikten hapishaneye, hapishaneden senatörlüğe tırmanmış, 6 ay Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda oturmuş bir devlet ve siyaset adamının yaşamı.
· Türk siyasi tarihine kişiliğiyle de damgasını vuran İhsan Sabri Çağlayangil hoş bir üslupla anlatıyor yaşananları; üstelik gerçekleri saptırmadan, olduğu ve yaşandığı gibi. Bir eğlendiriyor, bir düşündürüyor.
· Sokaktaki vatandaşın, politikacıların, siyasete ilgi duyan ve politikada yükselmek isteyen herkesin, pek çok şey öğrenebileceği bir yaşamın öyküsü.
· Kitap yakın tarihimize, bilinmedik olayları ve görünenlerin perde arkasını gözler önüne sererek tam bir dürüstlükle tanıklık ediyor.



Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti TIKLA PDF İNDİR !Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Çağlayangil ' in Anıları - Kader Bizi Una Değil , Üne İtti, Tanju Cılızoğlu

Yorum Gönder