15 Aralık 2021

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri Danell Jones Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,13 TL
Yazarı: Danell Jones
Çevirmen: Danell Jones

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danell Jones olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri Yazarı Kimdir ?

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri yazarı Danell Jones 'dır. Danell Jones yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri PDF indir oku

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri TIKLA PDF İNDİR !
Ünlü İngiliz yazar Virginia Woolf'un yazarlık ve yazma sanatı üzerine düşüncelerinden esinlenerek bir atölye kurgulayan Danell Jones, yedi önemli başlıkta, yazarlık için heyecan taşıyanlara yol gösterecek bir rehber sunuyor. Yazar adaylarına disiplinli olmayı öğütleyerek onları motive ediyor. Her bölümün sonunda Woolf'un kendi yazı alıştırmalarından seçtiği örneklerle tavsiyelerini destekliyor. Virginia Woolf'un günlükleri, kurgusal metinleri ve denemelerinden özel alıntılarla, incelikle kurgulanan eser, Woolf'u gerçek bir sınıfta, ders anlatırken hayal etme fırsatı sunuyor okura. Dünya edebiyatına yön vermiş bir kalemin izinde; yazmak ve yaratmak üzerine yol gösteren Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri, gözden geçirilmiş yeni baskısıyla "kendine ait bir oda"nın kapısını aralıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri TIKLA PDF İNDİR !Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri, Danell Jones

Yorum Gönder