15 Aralık 2021

Ağaç Diken Adam Jean Giono Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Jean Giono
Çevirmen: Oğuz Demir

Ağaç Diken Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean Giono olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ağaç Diken Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ağaç Diken Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ağaç Diken Adam TIKLA PDF İNDİR !

Ağaç Diken Adam Yazarı Kimdir ?

Ağaç Diken Adam yazarı Jean Giono 'dır. Jean Giono yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ağaç Diken Adam PDF indir oku

Ağaç Diken Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ağaç Diken Adam TIKLA PDF İNDİR !

Ağaç Diken Adam TIKLA PDF İNDİR !
Dünya üzerinde yüzbinlerce okura ulaşmış büyülü bir masal! Edebiyat tarihinde ağaç sevgisini anlatan en iyi öykü! Jean Giono'nun, dünya çapında ses getirmiş, tartışmalar yaratmış olan Ağaç Diken Adam'ı, yaşamının son otuz yılını, yüzlerce hektarlık çorak bir alanı tek başına yeniden ağaçlandırmaya adayan ve bunu başaran olağanüstü bir karakterin hikâyesi. Doğanın, insan emeğini nasıl da fazlasıyla ödüllendirdiğinin etkileyici bir kanıtı.Jean Giono'nun bu muhteşem öyküsü gerçek mi? Elzéard Bouffier gerçekten yaşadı mı? Fark eder mi?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 60

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Ağaç Diken Adam TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2019

Mükemmel

"Bir insanın kişiliğinin gerçekten olağanüstü yönlerini anlayabilmek için, eylemlerini uzun yıllar boyunca izleyebilme şansına sahip olmak gerekir. Kişinin eylemleri bencillikten tamamıyla arınmışsa, onu eyleme yönlendiren itki eşsiz bir yücegönüllülük örneğiyse, hiçbir ödül beklemediği kesinse ve dahası yeryüzünde silinmeyecek izler bırakmışsa, işte o vakit gerçekten de, hataya yer bırakmayacak bir kesinlikle, unutulmaz bir insandan bahsediyoruz demektir." Jean Giono'nun cüssesi küçük fakat çapı büyük öyküsündeki baş karakter Elzéard Bouffier, okuyanın üzerinde işte tam da bu etkiyi yaratıyor.İmkansız görünen bir işe girişip, hayatının son 30 yılını yüzlerce hektarlık çorak bir araziyi tek başına ağaçlandırmaya adayan olağandışı bir karakterin hikâyesi... Umudunu kaybetmek üzere olanlar ve bir de mutlaka içlerinde her an taze umutlar yeşermekte olan gençler bu öyküyü okusunlar. Olmaz denileni olduran Bouffier'in azmi ile tanışmak insana iyi geliyor.


26.03.2019

İnsana iyi gelenlerden

"Bir insanın kişiliğinin gerçekten olağanüstü yönlerini anlayabilmek için, eylemlerini uzun yıllar boyunca izleyebilme şansına sahip olmak gerekir. Kişinin eylemleri bencillikten tamamıyla arınmışsa, onu eyleme yönlendiren itki eşsiz bir yücegönüllülük örneğiyse, hiçbir ödül beklemediği kesinse ve dahası yeryüzünde silinmeyecek izler bırakmışsa, işte o vakit gerçekten de, hataya yer bırakmayacak bir kesinlikle, unutulmaz bir insandan bahsediyoruz demektir." Jean Giono'nun cüssesi küçük fakat çapı büyük öyküsündeki baş karakter Elzéard Bouffier, okuyanın üzerinde işte tam da bu etkiyi yaratıyor.İmkansız görünen bir işe girişip, hayatının son 30 yılını yüzlerce hektarlık çorak bir araziyi tek başına ağaçlandırmaya adayan olağandışı bir karakterin hikâyesi... Umudunu kaybetmek üzere olanlar ve bir de mutlaka içlerinde her an taze umutlar yeşermekte olan gençler bu öyküyü okusunlar. Olmaz denileni olduran B

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ağaç Diken Adam, Jean Giono

Yorum Gönder