27 Aralık 2021

Vejetaryenliğin Yararları Sadık Hidayet Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Sadık Hidayet
Çevirmen: Mehmet Kanar

Vejetaryenliğin Yararları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadık Hidayet olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 71 sayfalık Vejetaryenliğin Yararları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vejetaryenliğin Yararları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vejetaryenliğin Yararları TIKLA PDF İNDİR !

Vejetaryenliğin Yararları Yazarı Kimdir ?

Vejetaryenliğin Yararları yazarı Sadık Hidayet 'dır. Sadık Hidayet yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Vejetaryenliğin Yararları PDF indir oku

Vejetaryenliğin Yararları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 71 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vejetaryenliğin Yararları TIKLA PDF İNDİR !

Vejetaryenliğin Yararları TIKLA PDF İNDİR !

"İnsan kan döküyor, zulüm tohumu ekiyor. O halde sonuçta savaş, acı, yıkım ve toplu kıyım biçecek. İnsanlık ilerlemeyecek, huzur bulmayacak; mutluluk, özgürlük ve barış yüzü görmeyecek etobur olduğu sürece" diye yazıyor Sâdık Hidâyet, et yemeye yönelttiği eleştiriyi insan uygarlığının kapsamlı bir eleştirisine doğru genişlettiği bu çarpıcı kitabında. Daha sağlıklı ve barışçıl bir uygarlığa götürecek yol olarak gördüğü vejetaryenliği bilimsel temeli, tarihi ve felsefesiyle beraber ele alıyor.

Modern İran edebiyatının büyük ustası Sâdık Hidâyet, Vejetaryenliğin Yararları'nda vejetaryenliği kişisel bir seçim olmaktan öte bir dünya görüşü olarak ele alıyor.

"Hayvanları üzmek ve öldürmek, insanlık şeref ve makamına edilmiş küfürdür. Hayvanların varoluşları, dünyaya gelişleri, oyun ve sevinçleri, acı çekmeleri, ana şefkatleri, ölüm korkuları, vücutlarında uyanan istekler, ölüm ve yazgıları, tümü insanınkine benzer."

(Tanıtım Bülteninden)

Vejetaryenliğin Yararları TIKLA PDF İNDİR !Vejetaryenliğin Yararları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Vejetaryenliğin Yararları, Sadık Hidayet

Yorum Gönder