27 Aralık 2021

O Pera'daki Hayalet Sezer Duru Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Sezer Duru
Çevirmen: Sezer Duru

O Pera'daki Hayalet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sezer Duru olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O Pera'daki Hayalet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O Pera'daki Hayalet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O Pera'daki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

O Pera'daki Hayalet Yazarı Kimdir ?

O Pera'daki Hayalet yazarı Sezer Duru 'dır. Sezer Duru yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

O Pera'daki Hayalet PDF indir oku

O Pera'daki Hayalet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O Pera'daki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

O Pera'daki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !
Oğuz İstanbul'da yaşadı. Oğuz bir dönemi yaşadı. İncecikti. Çeviriler yaptı, şiirler yazdı, dünyayı ve çevresini izledi. Hiçbir zaman bir evi, tek bir sandalyesi bile olmadı, Arkadaşlarının evinde kaldı. Birlikte yaşadığı insanlar hep övgüyle andılar onu... Üzerinde daima bir kitap bulundururdu. Kitaplığı olmadı ama güçlü bir belleği oldu. Bir bavulu bile yoktu, gerektiği zaman üzerindekileri değiştirmekle yetindi. Eşya almadı, eşya tamir ettirmedi, belki de bir tek mobilya mağazasına girmedi. Pasaport almadı, karı almadı, karı boşamadı, kimseyi gebe bırakmadı, resmi dairelere girip çıkmadı... Her şeyi hiçbir şey, hiçbir şeyi her şey olarak yaşadı... Hayalet Oğuz: yaşamını bir sanat yapıtı haline getirebilmiş ender insanlardan biri...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 92

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları O Pera'daki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !O Pera'daki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, O Pera'daki Hayalet, Sezer Duru

Yorum Gönder